Megvan a legszebb 30 lány – Szavazzon a döntőbe jutásért!

Elindult a Nyugat Királynője választás elődöntője. Az Önök voksai alapján eddig 30 lány maradt versenyben. Közülük kell kiválasztaniuk a döntőbe jutó legjobb tizenkettőt. A szavazás nulláról indul. Nézegessen, szavazzon!

A tavalyi szépségversenyünknél még több, összesen 83 jelentkező indult az idei Nyugat Királynője választáson. A fotóikat hónapokon át közöltük, Önök az elmúlt napokban kiválasztották a legszebb 30-at, most elérkezett az elődöntő. (A sorrendet a szavazatok száma, és az adott pontszámok átlaga alapján állapítottuk meg)

A második fordulóban nulláról indul a szavazás, az előző pontszámokat nem hozzák magukkal a lányok. Ismét a leadott szavazatok száma, és az 1-től 10-ig adható pontszámok átlagolása alapján dől el, ki az a 12 széplány, akit bejuthat a döntőbe. Egészen tíz napig, november 8-a éjfélig szavazhatnak. Az élő döntőre 2009. december 10-én kerül sor szombathelyi Weöres Sándor Színházban. (A döntősökről külön fotósorozatok is készülnek majd, és egy felkészítő szépségtáborban is részt vesznek majd.)

Tehát: nézegessenek képeket, olvassanak bemutatkozókat, szavazzanak, és döntsenek Önök, ki kerüljön a legjobb 12-be!

Szavazás itt!