Szavazzon a Nyugat Királynőjére most!

Augusztus 30-ig várjuk a voksok zuhatagát, hogy kiderüljön végre, kit illet a legszebbnek járó korona. Szavazzon, és vegyen rá a szavazásra még egy embert! Először ismét végigfuttatjuk Önök előtt a lányokat, aztán lehet nyomni a gombot.

Hónapok óta zajlik már a Nyugat Királynője választás. Láthatták a lányokat a saját maguk által beküldött fotókon – ez alapján szavazták meg Önök a döntős 12 lányt. Majd a Nyugat.hu fotósai készített egy-egy galériát a legszebbekről. Estélyiben és fürdőruhában.

És most eljött a végső szavazás ideje. Betűrendben láthatják a döntősöket. Olvashatják a magukról írt ismerettetőt, majd nézeteik a képeket. Ha mindezzel megvannak, jöhet az értékelés. A cikk rakhatják le voksaikat a hölgyek neve mellé.

Már csak azért is érdemes szavazni, mert a győztesek wellness-hétvégéket, szépségcsomagokat, vagy mondjuk, hétvégi ingyenes autókázást nyerhetnek.

A díjkiosztóra szeptemberben kerül sor – természetesen erről képes tudósításban számolunk be.

Bazsó Barbara

Bazsó Barbara vagyok, 20 éves. Vasváron élek, jelenleg tanulok. Vidám, segítőkész embernek tartom magam. Szabadidőmben sokat fényképezek, ezért is szeretnék fényképész lenni. Szeretek nagyokat túrázni, táncolni, lovagolni, a barátaimmal lenni és koncertekre járni. Szeretem a kihívásokat ezért is jelentkeztem a versenyre!

Bíró Laura

Bíró Laura vagyok, 18 éves sárvári gimnazista. Jövőre érettségizem a Tinódi Sebestyén Gimnáziumban. Nagyon érdeklődöm a nyelvek iránt, ezért a jövőben való elhelyezkedést is ebben az irányban képzelem el.

Szabadidőmet többnyire a barátaimmal töltöm, szeretek zenét hallgatni, bulizni, kirándulni és sportolni: négy évig szertornáztam, három évig versenyszerűen táncoltam.

Másfél éve elvégeztem egy modelltanfolyamot, a sok bíztatás mellett ez is hozzájárult a döntésemhez, hogy jelentkezzek erre a megmérettetésre. Ez az első alkalom, hogy ilyen típusú szépségversenyen indulok. Remélem sok pozitív élménnyel gazdagodom.

Cséve Zsófia

Cséve Zsófia vagyok, 16 éves, Ikerváron lakom. Jelenleg a szombathelyi Hermann Ottó Szakközépiskolában tanulok, környezetvédelmi szakon. Tanulmányaimat fotozással kapcsolatban szeretném folytatni. Szabadidőmben szeretek fotózni, modellkedni.

Fehér Ingrid

"Fehér Ingridnek hívnak, 27 éves vagyok. Szombathelyen végeztem a Berzsenyi Dániel Főiskolán, idegenforgalmi szakmenedzser szakon. Jelenleg is az idegenforgalomban dolgozom: egy sárvári szálloda recepciósaként.

Idén kezdtem el komolyabban foglalkozni a modellkedéssel, egy székesfehérvári modellügynökségnél. Szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok (úszás, squash). Mint mindenkinek, nekem is a legfőbb célom a Világbéke! :-))

Mottóm:
„Fény vagy te is, lobogj hát,
Melegíts és égess
Hinned kell, hogy a világ
Teveled is ékes”

Horváth Virginia

"Horváth Virginiának hívnak, Szombathelyen lakom, a Puskás Tivadar Szakképző iskolába járok és az idén töltöm be a 17. évemet.

Szeretek táncolni, szeretem az extrém sportokat, és mint minden lány, szeretek a barátommal és barátnőimmel lenni.

Tavaly is jelentkeztem a Nyugat Királynője választásra, sajnos nem jutottam tovább, de úgy döntöttem, az idén újra megpróbálom. Azóta voltam a Vas Népe Hónap Szépe választásán is.

Köszönöm előre is azoknak, akik rám szavaznak, s remélem, az idén sikerül tovább jutnom!"

Ingéczi Titanilla

"Ignéczi Titanilla Andrea vagyok, 22 éves. A Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában végeztem pénzügy-számviteli ügyintézői szakon, jelenleg egy könyvelőirodában dolgozom Szombathelyen.

10 éve versenyszerűen táncolok akrobatikus rock and roll-t, szép eredményekkel. Emellett kipróbáltam a társastáncot, a hastáncot, a hip-hop-ot is, de úgy éreztem, nekem a rocky marad az igazi. A tánc révén szerepeltem egy musical-ben is 2006-ban Oberwartban. Nagyon szeretek sportolni, szabadidőmben otthon erősítem a testem, vagy sétálok, kirándulok, sütögetek, takarítok. Rengeteg energiával rendelkezem, sosem unatkozom, mindig kitalálok valamit, ami leköt és minden jó mókából kiveszem a részem.

Imádom a zenét, a pörgést, a filmeket, szeretek beszélni, társaságban lenni és élvezem az életet!

Kolcsár Krisztina

Kolcsár Krisztina vagyok, 19 éves. Náraiban élek. Most végzek Vasváron a Béri Balogh Ádám Gimnázium Posta- és Bankforgalmi Szakközépiskolában. Reményeim szerint tanulmányaimat szeptembertől a Pannon Egyetemen folytatom turizmus és vendéglátás szakon. Diploma megszerzése után szívesen dolgoznék utazási irodában.
Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, vásárolgatni, zenét hallgatni, filmet nézni, netezni és utazni. Megadom minden napnak az esélyt, hogy életem legszebb napja legyen! A versenyt egy kihívásnak éreztem és ezért jelentkeztem!

Kovács Kitti

Kovács Kitti, 20 éves celldömölki lány vagyok. Jelenleg a budapesti Műszaki Egyetemen folytatom a tanulmányaimat, műszaki menedzser szakon. Sok minden érdekel, szeretek fotózni, társasági életet élni, embereket megismerni.

Szeretem a természetet és a zenét. Szerencsémre tagja vagyok egy együttesnek, ahol ütősként ismertetem meg az emberekkel a japán taiko zene rejtelmeit. Kíváncsisággal tölt el, hogy milyen eredménnyel tudnék résztvenni egy ilyen versenyeken, mint a Nyugat Királynője.

Lendvai Nóra

"Lendvai Nórának hívnak, 20 éves vagyok, Szombathelyen élek. A PTE-ETK Gyógytornász szakán tanulok.

Szeretek sportolni és a szabadban lenni. 9 éves korom óta lovagolok. Ez az életem!

Szabadidőmben gyermekekre vigyázok, mert imádom őket és jól kijövök velük. Autóvezetés, barátok, tengerpart, vidámság minden mennyiségben!"

Nyári Klaudia

Nyári Klaudiának hívnak, 20 éves vagyok, Toronyban élek. A Herman Ottó középiskolában végeztem dísznövénykertészként. Nagyon szeretem a szakmámat!

Most épp az érettségire készülök a Hevesi szakképző iskolában. Szeretek tanulni,szeretek emberekkel ismerkedni, ha gond van szerettek segíteni, amiben csak tudok. Őszinte, normális lány vagyok.

Most először jelentkezem szépségversenyre, ez egy kihívás számomra. Szabadidőmben imádok főzni, sütni, takarítani. Szeretek olvasni, netezni, sétálni, kirándulni.

Savanyó Bianka

Savanyó Bianka vagyok 18 éves kőszegi tanuló. Jelenleg a kőszegi Evangélikus szakközép iskola tanulója vagyok, kereskedelem-marketing szakon. Nagyon sok mindent szeretek: modellkedni, biciklizni, zenét hallgatni, aludni, fotózni és táncolni. Nagyon érdekel a divat szakma és szeretném megmérettetni magam a Nyugat Királynője szépségversenyen.

Szép Krisztina

Szép Krisztinának hívnak, augusztusban leszek 19 éves. Vépen, Vas megye legújabb városában, szüleimmel élek. Szombathelyen a Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola nyelvielőkészítő osztályába járok, kereskedelem-marketing szakirányon folytatom tanulmányaimat, jövőre érettségizem, azután pedig Budapesten tervezem a továbbtanulást a BCE Közigazgatási karán.

Emellett modellkedem, főleg hajshowkon és divatbemutatókon. Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban, szeretek kirándulni, túrázni; autót, motort vezetni; moziba járni; bulizni; vagy csak egyszerűen kimozdulni valamerre mindezt természetesen családommal, párommal, barátokkal.

Tavaly már indultam ezen a versenyen, ahol is a legszebb 30-ba kerültem, idén a legszebb 12 a cél!

Köszönöm a szavazatokat!

 

Bazsó Barbara (942): 

Bíró Laura (243): 

Cséve Zsófia (66): 

Fehér Ingrid (1162): 

Horváth Virginia (29): 

Ignéczi Titanilla (923): 

Kolcsár Krisztina (454): 

Kovács Kitti (1222): 

Lendvai Nóra (50): 

Nyári Klaudia (175): 

Savanyó Bianka (447): 

Szép Krisztina (199): 

A szavazás lezárva.