Nyugat Királynője: tizenkettő lány a végső körben

Megszavaztattuk olvasóinkat, ők eleget tettek a felkérésnek, áprilisban jön az utolsó kör. Kattintás után bemutatjuk azokat, akik a legtöbb pontot kapták, így versenyben maradtak.

Nem piszkos, de tizenkettő. Ez a végső szám, ennyien maradtak, miután megszavaztattuk Önöket. Ez a tizenkét lány az, akiknek a voksok alapján a legmagasabb pontszám jutott (ugyebár nem a voksok száma számított, hanem az azok során adott pontszámok), ők indulhatnak szép esélyekkel a végső diadalért.

Hogy mikor? Április elején találkozunk velünk ismét: A Nyugat fotósai profi fotógalériát és videót is készítenek majd mindegyikőjükről külön-külön, ezek alapján indul be utolsó körös szavaztatási rohamunk, amikor megint csak számítunk Önökre. A legjobbakat tehát ismét olvasóink választhatják majd ki, nekünk egy pisszenésnyi beleszólásunk sem lesz a végeredménybe, ezt garantálhatjuk.

A szerencsés lányok, akik lassan készülhetnek testben-lélekben a végső megmérettetésre, ők lettek. Örülünk és gratulálunk nekik:

Fehér Ingrid - Sárvár

Lendvai Nóra – Szombathely

Bazsó Barbara – Vasvár

Kovács Kitti – Celldömölk

Szép Krisztina – Vép

Savanyó Bianka – Kőszeg

Ignéczi Titanilla – Szombathely

Bíró Laura – Sárvár

Kolcsár Krisztina - Nárai

Cséve Zsófia – Szombathely

Kocsis Viktória – Szombathely

Horváth Virginia – Szombathely

A királynő és udvarhölgyei - akik e tizenkettő közül kerülnek ki - tárgyjutalmat kapnak majd, illetve wellness utazást. Találkozunk áprilisban!