Nyugat Királynője, utolsó kör - jövő hétfőn Önök döntenek!

Mármint arról, ki érdemli a kétségbevonhatatlan szépséget jelentő koronát. Itt az utolsó három lány, de nézzék meg a többieket is, senki ne kerülje el a figyelmüket!

Végre végérvényesen révbe értünk: az utolsó három lányt is felcicomáztuk és körbefényképeztük a Park Hotel Pelikán éttermében, teraszán, wellness részlegén és uszodájában. Így vált teljessé a kép. (Aki nem tudná, annak dióhéjban: az utolsó, versenyben maradt 12 lányt négy felvonásban mutattuk be, nehogy túl sok esztétikai inger érje Önöket, a leendő szavazókat, és ez itt az utolsó kör.) Most tessék figyelni: jövő hétfőn kezdjük a szavazást, addig hozzák meg nagy horderejű döntésüket, mert a Nyugat Királynőjét bizony Önök, az olvasók választják majd ki!

De előtte vegyék szemügyre az előzőleg bemutatott hölgyeket is: az első három jelöltért ide klikkeljen, a második körös szépségek itt találhatók, a harmadik körben pedig őket mutattuk be. Most pedig jöjjön az utolsó triumvirátus!


10. Kolcsár Krisztina

"Kolcsár Krisztina vagyok, 19 éves. Náraiban élek. Most végzek Vasváron a Béri Balogh Ádám Gimnázium Posta- és Bankforgalmi Szakközépiskolában. Reményeim szerint tanulmányaimat szeptembertől a Pannon Egyetemen folytatom turizmus és vendéglátás szakon. Diploma megszerzése után szívesen dolgoznék utazási irodában. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, vásárolgatni, zenét hallgatni, filmet nézni, netezni és utazni.

Megadom minden napnak az esélyt,hogy életem legszebb napja legyen! A versenyt egy kihívásnak éreztem és ezért jelentkeztem!"


11. Bíró Laura

"Bíró Laura vagyok, 18 éves sárvári gimnazista. Jövőre érettségizem a Tinódi Sebestyén Gimnáziumban. Nagyon érdeklődöm a nyelvek iránt, ezért a jövőben való elhelyezkedést is ebben az irányban képzelem el. Szabadidőmet többnyire a barátaimmal töltöm, szeretek zenét hallgatni, bulizni, kirándulni és sportolni: négy évig szertornáztam, három évig versenyszerűen táncoltam.

Másfél éve elvégeztem egy modelltanfolyamot, a sok bíztatás mellett ez is hozzájárult a döntésemhez, hogy jelentkezzek erre a megmérettetésre. Ez az első alkalom, hogy ilyen típusú szépségversenyen indulok. Remélem sok pozitív élménnyel gazdagodom."
12. Lendvai Nóra

"Lendvai Nórának hívnak, 20 éves vagyok, Szombathelyen élek. A PTE-ETK Gyógytornász szakán tanulok. Szeretek sportolni és a szabadban lenni. 9 éves korom óta lovagolok. Ez az életem! Szabadidőmben gyermekekre vigyázok, mert imádom őket és jól kijövök velük. Autóvezetés, barátok, tengerpart, vidámság minden mennyiségben!"Smink: Bernáth Veronika (tel: 20/965 3859)
Fodrász: Emília Szépítészet
Helyszín: Park Hotel Pelikán
Fotó: Nagy Ákos Balázs