Nyugat Királynője: még három hölgy kameránk fókuszában

Két kör után itt a harmadik, utolsó előtti: Bazsó Barbara, Horváth Virginia és Nyári Klaudia kerültek lencsénk elé. Figyelem, hamarosan össznépi szavazás!

Június elsején már felvázoltuk, hogyan zajlik a Nyugat Királynője választás végkimenetele, de nézzük csak mégegyszer, hiszen ismételni nem lehet elégszer: négy felvonásban mutatunk be három-három lányt, és amikor mind a tizenkettőt bemutattuk a a Park Hotel Pelikán éttermében, teraszán, wellness részlegén és uszodájában készült, friss fotók segítségével, akkor kezdjük csak a szavazást - mert igen, ezúttal is olvasóink hozzák meg a végső döntést.

Aki az első három lányra kíváncsi, mert lemaradt volna róluk, ide klikkeljen, a második körös szépségek itt találhatók, most pedig jöjjön az újabb hármasfogat, eredeti bemutatkozó szövegükkel. Már csak egy kör van hátra, és voksolás!


7. Bazsó Barbara

"Bazsó Barbara vagyok, 20 éves. Vasváron élek, jelenleg tanulok. Vidám, segítőkész embernek tartom magam. Szabadidőmben sokat fényképezek, ezért is szeretnék fényképész lenni. Szeretek nagyokat túrázni, táncolni, lovagolni, a barátaimmal lenni és koncertekre járni. Szeretem a kihívásokat ezért is jelentkeztem a versenyre!"
8. Nyári Klaudia

"Nyári Klaudiának hívnak, 20 éves vagyok, Toronyban élek. A Herman Ottó középiskolában végeztem dísznövénykertészként. Nagyon szeretem a szakmámat! Most épp az érettségire készülök a Hevesi szakképző iskolában. Szeretek tanulni, szeretek emberekkel ismerkedni, ha gond van szerettek segíteni, amiben csak tudok. Őszinte, normális lány vagyok.

Most először jelentkezem szépségversenyre, ez egy kihívás számomra. Szabadidőmben imádok főzni, sütni, takarítani. Szeretek olvasni, netezni, sétálni, kirándulni."9. Horváth Virginia

"Horváth Virginiának hívnak, Szombathelyen lakom, a Puskás Tivadar Szakképző iskolába járok és az idén töltöm be a 17. évemet. Szeretek táncolni, szeretem az extrém sportokat, és mint minden lány, szeretek a barátommal és barátnőimmel lenni.

Tavaly is jelentkeztem a Nyugat Királynője választásra, sajnos nem jutottam tovább, de úgy döntöttem, az idén újra megpróbálom. Azóta voltam a Vas Népe Hónap Szépe választásán is.

Köszönöm előre is azoknak, akik rám szavaznak, s remélem, az idén sikerül tovább jutnom!"

Smink: Bernáth Veronika (tel: 20/965 3859)
Fodrász: Emília Szépítészet
Helyszín: Park Hotel Pelikán
Fotó: Nagy Ákos Balázs