Nyugat Királynője: újabb három lány, újabb fotók

Ahogy azt a hónap elején jeleztük, négy részben, de vadonatúj fotókon mutatjuk meg a döntőben maradt egytucat leányzót. Íme a következő triász.

Június elsején már felvázoltuk, hogyan zajlik a Nyugat Királynője választás végkimenetele, de nézzük csak mégegyszer, hiszen ismételni nem lehet elégszer: négy felvonásban mutatunk be három-három lányt, és amikor mind a tizenkettőt bemutattuk a a Park Hotel Pelikán éttermében, teraszán, wellness részlegén és uszodájában készült, friss fotók segítségével, akkor kezdjük csak a szavazást - mert igen, ezúttal is olvasóink hozzák meg a végső döntést.

Aki az első három lányra kíváncsi, mert lemaradt volna róluk, ide klikkeljen, most pedig következzen az újabb trió.


4. Szép Krisztina

"Szép Krisztinának hívnak, augusztusban leszek 19 éves. Vépen, Vas megye legújabb városában, szüleimmel élek. Szombathelyen a Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola nyelvielőkészítő osztályába járok, kereskedelem-marketing szakirányon folytatom tanulmányaimat, jövőre érettségizem, azután pedig Budapesten tervezem a továbbtanulást a BCE Közigazgatási karán.

Emellett modellkedem, főleg hajshowkon és divatbemutatókon. Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban, szeretek kirándulni, túrázni; autót, motort vezetni; moziba járni; bulizni; vagy csak egyszerűen kimozdulni valamerre mindezt természetesen családommal, párommal, barátokkal."
5. Savanyó Bianka

"Savanyó Bianka vagyok, 18 éves kőszegi tanuló. Jelenleg a kőszegi Evangélikus szakközép iskola tanulója vagyok, kereskedelem-marketing szakon. Nagyon sok mindent szeretek: modellkedni, biciklizni, zenét hallgatni, aludni, fotózni és táncolni. Nagyon érdekel a divat szakma és szeretném megmérettetni magam a Nyugat Királynője szépségversenyen."
6. Cséve Zsófia

"Cséve Zsófia vagyok, 16 éves, Ikerváron lakom. Jelenleg a szombathelyi Hermann Ottó Szakközépiskolában tanulok, környezetvédelmi szakon.

Tanulmányaimat fotozással kapcsolatban szeretném folytatni. Szabadidőmben szeretek fotózni, modellkedni."
Smink: Bernáth Veronika (tel: 20/965 3859)
Fodrász: Emília Szépítészet
Helyszín: Park Hotel Pelikán
Fotó: Nagy Ákos Balázs