Már csak egy hajszál választja el a Nyugat Királynőjét a koronájától

Hamarosan révbe érünk: a tizenkét döntős lányt jól megfotóztuk a Park Hotel Pelikánban és környékén, most hármat mutatunk közülük, majd a többieket is sorban. A legvégén Önök szavaznak majd!

Ha jön a fülledt nyár, akkor vele együtt érkeznek a szemnek kellemes bájak, nem csak a napfényben fürdőző utcákon, de hasábjainkon is. Ennek megfelelően hozzálátunk, hogy bemutassuk a 12 legszebb, Nyugat Királynője posztra esélyes hölgyet. Ebben a cikkünkben, majd a soron következőkben is hármat-hármat mutatunk be közülük, friss és ropogós fotók segítségével, amik a Park hotel Pelikán éttermében, teraszán, wellness részlegén, uszodájában készültek.

Önöknek csak annyit kell tenniük, hogy végignézik őket, és amikor az utolsó lány képei is felkerültek, a hivatalos szavazást - sportszerűségi okokból - akkor indítjuk el, és egy hétig fog tartani. Szakmai zsűri helyett kizárólag olvasóink döntenek.

De legelőször is jöjjenek a lányok, illetve közülük is az első triumvirátus.


1. Fehér Ingrid

"Fehér Ingridnek hívnak, 27 éves vagyok. Szombathelyen végeztem a Berzsenyi Dániel Főiskolán, idegenforgalmi szakmenedzser szakon. Jelenleg is az idegenforgalomban dolgozom: egy sárvári szálloda recepciósaként. Idén kezdtem el komolyabban foglalkozni a modellkedéssel, egy székesfehérvári modellügynökségnél.

Szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok (úszás, squash). Mint mindenkinek, nekem is a legfőbb célom a Világbéke! :-))"

2. Ignéczi Titanilla

"Ignéczi Titanilla Andrea vagyok, 22 éves. A Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában végeztem pénzügy-számviteli ügyintézői szakon, jelenleg egy könyvelőirodában dolgozom Szombathelyen.

10 éve versenyszerűen táncolok akrobatikus rock and roll-t, szép eredményekkel. Emellett kipróbáltam a társastáncot, a hastáncot, a hip-hop-ot is, de úgy éreztem, nekem a rocky marad az igazi. A tánc révén szerepeltem egy musical-ben is 2006-ban Oberwartban. Nagyon szeretek sportolni, szabadidőmben otthon erősítem a testem, vagy sétálok, kirándulok, sütögetek, takarítok. Rengeteg energiával rendelkezem, sosem unatkozom, mindig kitalálok valamit, ami leköt és minden jó mókából kiveszem a részem. Imádom a zenét, a pörgést, a filmeket, szeretek beszélni, társaságban lenni és élvezem az életet!"


3. Kovács Kitti

"Kovács Kitti, 20 éves celldömölki lány vagyok. Jelenleg a budapesti Műszaki Egyetemen folytatom a tanulmányaimat, műszaki menedzser szakon. Sok minden érdekel, szeretek fotózni, társasági életet élni, embereket megismerni.

Szeretem a természetet és a zenét. Szerencsémre tagja vagyok egy együttesnek, ahol ütősként ismertetem meg az emberekkel a japán taiko zene rejtelmeit. Kíváncsisággal tölt el, hogy milyen eredménnyel tudnék résztvenni egy ilyen versenyeken, mint a Nyugat Királynője."Smink: Bernáth Veronika (tel: 20/965 3859)
Fodrász: Emília Szépítészet
Helyszín: Park Hotel Pelikán

Fotó: Nagy Ákos Balázs