Így díjaztuk idén a szépséget - A Nyugat Királynője

Meghirdettük, megrendeztük, végül kiosztottuk. Mármint a Nyugat Királynője versengést, valamint a tizenkét döntősnek méltán járó díjakat. A Café Freiből senki nem ment haza üres kézzel, hiszen puttonyunkban utazás, hétvégi kocsikázás, trendi női karóra, továbbá számtalan ajándékcsomag is volt.

A nagy kérdések már korábban eldőltek. A győzteseket - jó, jó a 12 döntős közül mindenki az, de azért volt sorrend is - már korábban bemutattuk. Így aztán a Nyugat Királynője választás lezárásaként nem maradt más dolgunk, mint a családias hangulat jegyében, jóságos amerikai nagybácsi módjára kiosztani a gazdag nyereményeket. Ebben főszerkesztőnk, Roznár Gyöngyi és a lányokról korábban fotósorozatot készítő Nagy Ákos Balázs járt az élen. A helyszín pedig a Cafe Frei volt péntek délután.

Ezeket nyerték a dobogósok

Az aranybullás szavatszámmal (a töri helyett a biokémia fanatikusainak: 1222) győztes, celldömölki Kovács Kitti másodmagával a zalakarosi Hotel Aphrodite Vénusban pihenheti ki a verseny izgalmait. Emellett egy hétvége erejéig a huplis magyar utakon gurulhat egy teletankolt Ford Fiestával, a Ford Strauss Autószalon jóvoltából.

S bár azt nem tudjuk, hogy győztesünk a szépségiparba bombaként robban-e be, mindenesetre a szombathelyi Bomb Shop ajándékcsomagját biztosan hazavihette.

Kitti mögött nem sokkal maradt le Fehér Ingrid, aki a bükfürdői Hotel Caramellben lazulhat, a szépítkezéshez felhasználva a Bomb Shop meglepijét.

A bronzéremmel a vasvári Bazsó Barbara büszkélkedhet, aki a Balogh Ékszerüzletnek hála mostantól az egyik legtrendibb női Go Girl Only karórával dicsekedhet barátnői előtt. (Meg egy örökre szóló VIP kártyával az üzletbe.) Valamint ő is kapott szépségcsomagot.

Sűrű volt a döntő mezőnye

Mivel az idei felhozatal olyan erős volt, hogy speciel mi a végül 11. helyen zárt Lendvai Nóra neve mellé még most is boldogan klikkelgetnénk, ezért nézzük a további sorrendet távirati stílusban: negyedik lett Ignéczi Titanilla, majd őt követi Kolcsár Krisztina, Savanyó Bianka, Bíró Laura, Szép Krisztina, Nyári Klaudia, Cséve Zsófia, Lendvai Nóra és Horváth Virginia. A dobogóról lecsúszó döntősök utalványokat, szépészeti ajándékkártyát, sárvári fürdőbelépőt és emléklapot is kaptak.

A lányoknak gratulálunk, az Emília Szépítészetnek, valamint Bernáth Veronika sminkesnek köszönjük a közreműködést. Mi pedig úgy érezzük, most azonnal beiratkozunk egy OKJ-s szépségfotós tanfolyamra, hogy a pózolásból később nekünk is több jusson!

A nyeremények felajánlói. Köszönet nekik!

Balogh Divat Ékszer, Szombathely
Bomb Shop, Szombathely
Cafe Frei , Szombathely

Flamingó Virágbolt Szombathely, Semmelweis és Vörösmarty utca kereszteződése

Ford Strauss Autószalon, Szombathely
Hotel Caramell, Bükfürdő
Sárvári Gyógy és wellnesfürdő
Szépítő-Gyógyító Kezek Háza, Szombathely

Flóra Kozmetikai Szalon, Szombathely, Hollán E. u. 11.

Gombás Éva kozmetikus