Ki lesz 2009-ben a Nyugat Királynője? – Sorban bemutatkoznak a jelöltek

Ha egyszer már ekkora siker volt a Nyugat Királynője választás, ideje megismételni! Egész nyáron át folyamatosan közöljük a jelentkezők fotóit, Ön, Kedves Olvasó pedig szavazzon! Döntő ősszel.

Szavazóknak

Nézze meg a lányok fotóit, olvassa el rövid bemutatkozójukat, aztán szavazzon! A kurzor mozgatásával 1-10-ig értékelhet. Érdemes pár naponta visszanéznie, hiszen folyamatosan kerülnek ki a jelöltek anyagai.

A legjobban tartott lányok jutnak az elődöntőbe, róluk már profi fotó sorozatot is készítenek fotósaink. Újabb szavazás után az élő döntőre 2009. becember 10-én kerül sor.

Jelentkezőknek

Hátha idén a Te fejedre kerül a korona! Legyen Tiéd egy évre egész Nyugat-Magyarország és a férfiak hódolata! Ha elmúltál már 16, de nem vagy még 30, mutatkozz be nekünk egy rövid emailben, írd bele a címed, a telefonszámod és mellékelj legfeljebb öt fotót magadról! De a legjobbakat ám, hiszen ez alapján döntenek majd olvasóink.

Ha elég sokan szavaznak rád, akkor túljutsz az első fordulókon, és bekerülsz a mindent eldöntő Nyugat Királynője-döntőre. Itt már profi fotós készít rólad képeket.

Szóval, ha királynő akarsz lenni hatalommal, hódolókkal, udvartartással, írj nekünk!

A jelentkezés határideje 2009. október 13.

Címünk: szepseg_KUKAC_nyugat_PONT_hu