Nyugat Királynője Választás 2008

Döntő: 2008. február 15. 19.00. Agora Savária Mozi. Műsorvezető: Beleznay Endre. A zsűri elnöke Jordán Tamás. 22.00: "Ments meg szerelem!", Márk élő koncertje.

„Tudok kemény is lenni” - interjú a megkoronázott Varga Nikolettával

Ki nem állhatja a telet de rajong a napsugárért, és noha ilyenkor inkább biciklizne vagy csodaszép vizsláját sétáltatná, Varga Niki, a Nyugat Királynője belement, hogy a tavaszias idővel kacérkodó szombaton korzózzunk egyet a Perintparton, és kérdéseket tegyünk fel neki. Több, mint másfél héttel lapunk szépségkirálynő-választása után jöjjön a nagy lezáró interjú, lelkiekről, családról, rendőrkarrierről.
A cikk így folytatódik tovább...


Újabb képek a Nyugat Királynője választásról

Egy hetes jubileumát üljük a Nyugat Királynője választásnak. Íme, mégegy képgaléria, nem csak a lányokról.
A cikk így folytatódik tovább...


Mosoly és könny: Nyugat Királynője választás 2008 - Varga Nikolettát illette a korona

Pénteken beérett nagy tervünk, megvalósítottuk, amit szerettünk volna: egy nagyszabású gálát, ahol elragadó lányokat vonultathatunk fel, prominens zsűri és érdeklődő közönség előtt. Csillogó szemek, öröm, dráma, fotók tömkelege.
A cikk így folytatódik tovább...


Nyugat Királynője: az utolsó nekifutás, avagy lányok hármasával

Nem kérem, rossz az aki pajzánra gondol, nem csapattunk velük egy orgiát szerkesztőségünk falai közt. Annyit tettünk, hogy a gála előtt egy nappal hármas csokrokra bontottuk őket, és úgy faggattóztunk. Ki nem akarja, hogy valami démoni bűnbe rángassuk szerelmét, amit persze nem teszünk? Melyikük klarinétozott, majd nyert lövészversenyt? Ki indult már babaszépségversenyen? Újfent bemutatjuk a lányokat, válaszok a klikk után.
A cikk így folytatódik tovább...


Aki már lövészversenyt is nyert: Sipos Emese

Egy csinos hölgy is lehet határozott és eltökélt. Emese is ezt a tábort erősíti, és a körmendi rendészeti szakközépiskola végzős tanulójaként azt vallja: pózolni fárasztóbb, mint igazoltatni...
Hallgassa meg őt is!


Poór Szilvi, aki nagyon szeret rajzolni

A Nyugat Királynője címre pályázik Szilvi is, aki annyira szeret rajzolni, hogy barátjának a neki ajándékozott művekből van a tapétája. Szilvi nagyon kreatívnak tartja magát és nem csak a maga által alkotott képeket szereti, hanem azt is, ha ő maga az alkotás tárgya: imádja, ha fotózzák.
S még mit imád? Hallgassa meg!


A Nyugat Királynőjére jelentkezett, az egyetemre még nem

Kiss Annamária volt a keddi Hazafelé vendége. Bár Annamari betegen érkezett a stúdióba, a kedvén ez egy cseppet sem látszott meg. Saját bevallása szerint is mindig mosolyog. Már csak abban kellene döntenie, hogy melyik egyetemre adja be a jelentkezését...
Hallgassa meg a beszélgetést itt!


Éterben a szőke táncoslány

Kedden reggel Giczi Edinától kérdezgetett az Élesztő dörzsölt stábja - megtudhattuk például, hajkoronáját milyen gyakran varázsolja újjá, és ez mennyiben tér el a budapesti modellekétől.
Hallgassa meg a beszélgetést itt!


Horváth Anett a Hazafelében

Horváth Anettet, a korábban akrobatikus rock & rollt űző ikerpár másik felét ültették be legutóbb a Nyugat Rádió stúdiójába. Állítólag ő a harciasabb. Így van ez?
Innen megtudhatja egy szemvillanás alatt!


Egy csinos szülésznő - Kovács Dóra az Élesztőben

A szépségért meg kell szenvedni - szokták mondani. Dóra egyenlőre leginkább a tűsarkakkal nincs megbékélve, ahogy mondta, nem egyszerű végigsétálni benne a tükörsima parkettán. Tűsarkak ide vagy oda, az biztos, hogy amelyik csecsemőt ő segíti világra, annak már jól kezdődik az élete.
Hallgassa meg a vele készült beszélgetést!


Folytatódtak a mozgásleckék...

Klikkeljen képünkre, és olvasson a tekintetekből. Ne feledje: pénteken már az Ön szeme előtt vonulnak a kecses lábak, úgy, ahogy azt ezeken az órákon tanulták...


Kamerák előtt élesben

Pörög a lányok élete, eredetileg tán nem is sejtették, mennyire így lesz ez. Élő egyenesben mutatkoztak be a Szombathelyi Televízióban, fotósunk persze ott is ólálkodott egy kört...


Korinna nem bízza a véletlenre

Miért is mondjuk ezt? Azért, mert felbukkant már a megyei napilap hátoldalán, kozmetikusnak tanul Sopronban, és szépségéből ő maga is tudatosan szeretne előnyöket kovácsolni a jövőben. Mit mondott még?
Fülelje meg!


Devecser Anikó látogatta meg a stúdiót

Anikónak nem újdonság a modellkedés, és bevallása szerint nem lételeme a lámpaláz. Nézze meg a képeket, amik a Nyugat Rádióban készültek, és hallgassa vissza a vele készült interjút!


Iván Barbara volt a Hazafelé vendége

A Zala megyei Lentiből jelentkező lány cseppet sem bánja, hogy a döntő miatt szinte naponta kell Szombathelyre járnia. Hogy mit mondott még, azt hallgassa vissza itt.


Türelem & edzőterem - A Nyugat Királynője döntősei már a lépéseket tanulják

Bal lábra a súlypont, tekintetet büszkén előrevetni, ez az első leckék egyike. Színpadi mozgáskultúrában még messze vannak a finistől, fizikai idő szerint viszont alig egy hétre. Bele kell húzniuk...
A cikk így folytatódik tovább...


Varga Nikit faggatta az Élesztő stábja

Tekintse meg, hogyan tündöklik a mikrofon előtt a rendészeti szakközépiskola mosolygós növendéke. És hogy mit mondott? Íme.


Ruhapróba, második felvonás

Földig omló estélyik, ideális íveket fürkésző tekintetek, válogatós maximalizmus, egymás kattintgatása mobiltelefonnal. A következő csoport lány próbáján fürkésztünk körbe a lencsénkkel.


Nagy Barbi is nyilatkozott

A 18 éves induló szívesen cserélné az iskolapad koptatását a kifutó padlójának amortizálására. Hallgassa itt.


Horváth Lívia a Nyugat Rádió Élesztőjében

Az ikerpár egyik tagja volt az első "áldozat" a mikrofon előtt, aki annyira izgult, hogy simán végigbeszélte a rendelkezésére álló időt. Hallgassa meg őt itt, és társítson hozzá képeket is fotósunk jóvoltából.


Ruhapróba, első felvonás

A lányok első csoportja meglepő gyorsasággal, alig másfél óra alatt zavarta le a báli ruha kiválasztását az Erika Esküvői Ruhaszalonban.
Tekintse meg, hogy zajlott mindez!


Ki lesz a Nyugat Királynője? Itt vannak a döntősök!

Lezártuk az online szavazást, köszönjök Önöknek. Íme, a tizenkét koronaesélyes - közülük kerül ki az az egy, akire a február 15. este hét órakor kezdődő gála végén felkerül a díszes korona. A zsűriben Jordán Tamás, a lányok diadalmenete után Márk koncert...
A cikk így folytatódik tovább...


Így készültek a fotók a szép lányokról!

Melyik férfiember ne szeretne egy fotós helyében lenni, aki szebbnél-szebb lányokat fényképez napokon át? A nőneműeket meg a kulisszatitkok érdeklik: mit kell tenni, hogy valaki igazán jól mutasson a képeken. Most megnézhetik, hogyan is készültek a fotók a Nyugat Királynője szépségverseny indulóiról. És ha nem szavaztak volna még rájuk, gyorsan tegyék meg. Bár február 3-ig még van rá idejük...
A cikk így folytatódik tovább...


Ki lesz a Nyugat Királynője? Köszönjük a szavazatokat!

A "nyugat királynője" címet eddig csak Szombathely városa viselhette. Hamarosan azonban az a szépség is, akit a zsűri a döntőbe jutott tizenkét lány közül választ ki február 15-én este Szombathelyen, az Agora Savaria Filmszínházban.
A cikk így folytatódik tovább...